Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

7 spots με τα πιο ψαγμένα και νόστιμα burgers

Τα βρήκαμε, τα δοκιμάσαμε και τα παρουσιάζουμε

Δημοσιεύτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2024

Ζούμε στην εποχή που ολόκληρος ο πλανήτης αναζητά το τέλειο μπέργκερ. Νόστιμο, ζουμερό, αμαρτωλό, κλασικό ή «πατημένο» (smash), gourmet, εναλλακτικό, απλό ή πληθωρικό. Όποια κι αν είναι τα γούστα μας ένα καλοφτιαγμένο μπέργκερ είναι πάντα εκεί για να τα ικανοποιήσει.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για την τάση που έγινε λατρεία και εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο προσφέροντάς μας συνεχώς νέες γευστικές εκπλήξεις. Παρακάτω θα βρείτε 7 σημεία στην Κύπρο με μπέργκερ που αξίζει να δοκιμάσεις.

191655501_314052636890094_6999110134942220307_n.jpg


Bee Burger
Το πάθος της ομάδας του BeeBurger είναι να δημιουργεί burgers για τον κάθε ένα από εμάς και να ικανοποιεί το γούστο του κάθε του πελάτη. Σήμερα μετράει σχεδόν μία τετραετία από τότε που άνοιξε επίσημα τις πόρτες του στη Λεμεσό. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε εξαιτίας του καλόυ φαγητού του να γίνει ιδιαίτερα αγαπημένο στέκι των Λεμεσιανών αφού τα καλά νέα μεταδόθηκαν πολύ νωρίς κι από στόμα σε στομα. Υπηρετώντας τη δημοφιλή τάση για καλό και ζουμερό burger, το BeeBurger το οποίο στεγάζεται εντός του εντυπωσιακού Limassol Agora ετοιμάζει δημιουργικά burgers για τον κάθε ένα από εμάς! Επίσης, μπορείς να απολαύσεις τα εξαιρετικά μπέργκερ του BeeBurger από το δεύτερό του κατάστημα που βρίσκεται στον Ύψωνα. Εξάλλου, το πάθος του BEE team είναι να ετοιμάζει λαχταριστά burgers για κάθε πελάτη που απαιτεί τα υψηλότερης ποιότητας φρέσκα προϊόντα αποκλειστικά από την Κύπρο.

230092965_355150456113645_3862662800352293633_n.jpg

Τι θα φας: Το BeeBurger και η ομάδα του διαθέτουν πολύ μεγάλη ποικιλία σε burgers (με βοδινό, κοτόπουλο αλλά και veggie) και σε καλούν να εμπνευστείς από τα special burgers τους που βάση έχουν τόσο την παραδοσιακή όσο και τη διεθνή κουζίνα. Το μενού του μαγαζιού περιλαμβάνει ξεχωριστά και ζουμερά burgers για κάθε γούστο ξεκινώντας από το Signature Bee Burger, μέχρι το λαχταριστό Egg Burger, αλλά και το Veggie burger. Όλα αυτά μπαίνουν σε αφράτο ψωμάκι brioche που κάθε δαγκωματιά είναι και μία απογείωση! Επίσης δοκιμάστε και το κλασικό Cheese Burger με μπιφτέκι από μοσχαρίσιο κιμά, ντομάτα, τυρί και signature σος. Επιμένοντας στη λογική τού «λίγα και καλά», το BeeBurger έχει ήδη κερδίσει το στοίχημα στην προτίμηση του κόσμου, εμπλουτίζοντας τις γευστικές επιλογές με τα απολύτως απαραίτητα, μεταξύ των οποίων chicken nuggets, crispy wings, τηγανητές πατάτες και μοναδικές σος! Ό,τι κι αν δοκιμάσεις, ξεχωρίζoυν η ποιότητα των υλικών, οι μαγειρικές τεχνικές αλλά και η homemade φροντίδα που απογειώνει κάθε πρόταση. Αν έχεις δοκιμάσει για τι πράγμα μιλάμε, τότε οι συστάσεις είναι περιττές... Μάλιστα στο μενού του προστίθενται συνεχώς νέες επιλογές, αναβαθμίζοντας συνεχώς τη γευστική εμπειρία αλλά και την ποιότητα! Εδώ το burger είναι αποθέωση και οι ιδιοκτήτες ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν! Το BeeBurger διαθέτει και υπηρεσία κατ’ οίκον παράδοσης φαγητού μέσω Wolt, Foody, Bolt και Wolf.
(25222500) Σαριπόλου, AGORA Λεμεσού, 3041.
(70002224) Ηλία Καννάουρου 41Α, Ύψωνας, Λεμεσός 4187.
Website: Beeburger.eu
Facebook: BeeBurger
Instagram: BeeBurger.cy

P1058675.JPG


BunΜeatBun Burgers
Υπάρχει μια παλιά ρήση που αναφέρει ότι δεν πρέπει να συνδυάζεις τα επαγγελματικά με τα προσωπικά. Ο Νίκος και η Μαρία είναι ένα ζευγάρι που αποδεικνύουν στην πράξη πως όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά τολμούν και πετυχαίνουν με το ίδιο όραμα και πάθος! Εδώ και περίπου ένα χρόνο έχουν ξεκινήσει μια νέα γευστική περιπέτεια δημιουργώντας στην καρδία του Άγιου Δομετίου κάτι πραγματικά μοναδικό για την πόλη, ένα μικρό μοντέρνο μπεργκεράδικο το BunMeatBun, κερδίζοντας τις εντυπώσεις τόσο με τις γευστικές τους προτάσεις όσο και με την ιδιαίτερη αισθητική τους.Με μια παιχνιδιάρικη, pop art διακόσμηση και με ένα όνομα που αντανακλά στην δημιουργικότητα τους,το BunMeatBun παίζει με τις λέξεις "bun"(ψωμάκι) και "meat"(κρέας), ένα λογοπαίγνιο που εκφράζει πως τα βασικά συστατικά που καθορίζουν την γεύση και την ποιότητα για ένα καλό μπέργκερ είναι το κρέας και το ψωμί. Με αφοσίωση κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα χώρο που φέρει την προσωπική τους σφραγίδα και ακτινοβολεί τη ζωντάνια και την αγάπη τους, τόσο για τα μπέργκερ όσο και για τη ζωή.

P1058710.JPG


Τι θα φας:
To μενού είναι τόσο συναρπαστικό και πρωτότυπο όπως και το brand που προσπαθούν να δημιουργήσουν προσφέροντας κάτι ξεχωριστό στην αγορά. Στο μενού θα βρείς επιλογές ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς.Πιο συγκεκριμένα, ζουμερά smashed burgers με 100% φρέσκο βοδινό κρέας, τραγανά σπιτικά burgers κοτόπουλo και γευστικές επιλογές για vegetarians, όλα φτιαγμένα με μεράκι και φρέσκες πρώτες ύλες.Εαν είσαι λάτρης συνδυασμών αλμυρών και γλυκών γεύσεων πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε το Chicken Crispy Honey Burger που ξεχωρίζει χάρη στην τραγανή κρούστα κοτόπουλου με επικάλυψη από honey glaze.Στο μενού θα βρεις 16 διαφορετικές σάλτσες,όπου η κάθε μια προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία που καλύπτει κάθε προτίμηση.Το Juicy Burger είναι το απόλυτο αγαπημένο μπέργκερ των περισσότερων με μοναδικό χαρακτηριστικό τα homemade καραμελωμένα κρεμμύδια που κάνουν κάθε μπουκιά ξεχωριστή. Σύντομα, μια νέα προσθήκη έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις , ένα steak sandwich που θα απογειώσει κάθε γευστική εμπειρία.
>> (22770720) Γρηγόρη Αυξεντίου 159Α, Άγιος Δομέτιος, Λευκωσία. Τρ-Σ 18.00-23.00.
Facebook: BunmeatBun Burgers
Instagram: bun_meatbun
Tik Τok: bunmeatbuncy

IMGL7674 (1).png

BurgerBox
Η νέα τάση των smash burgers κατακτά σταδιακά και την κυπριακή αγορά αφού το νέο trend εμφανίζεται ολοένα και περισσότερο σε νέα αλλά και παλαιότερα μαγαζιά. Αυτή την φορά, μία νέα άφιξη με λαχταριστά smash αλλά και premium burgers βρίσκεται στο πανέμορφο Λιμανάκι της Αγίας Νάπας, στην είσοδο του χώρου. Ο λόγος για το on-the-go μαγαζί του Burger Box, ένα μικρό χώρο με ζουμερά μπέργκερ με μοσχαρίσιο κιμά ή μπορείς να φτιάξεις το burger της αρεσκείας σου. Το νέο μαγαζί για burgers στο Λιμανάκι της Αγίας Νάπας διαθέτει ένα όμορφο διακοσμημένο χώρο όπου μπορείς να καθίσεις και να απολαύσεις το burger σου. Μπορείς να παραγγείλεις ένα μοσχαρίσιο smash burger 120γρ. ή ακόμη ένα burger με μοσχαρίσιο κιμά των 200γρ. ζουμερότατο και χορταστικό.

IMGL7728 (2).png

Τι θα φας: Το μαγαζί σου προσφέρει την επιλογή να διαλέξεις ό,τι κρέας και όσα γραμμαρια θέλεις. Θα απολαύσεις το λαχταριστό Premium Black Angus αλλά και το μοσχαρίσιο smash burger. Επίσης, υπάρχει και το Μake Your Own το οποίο μπορείς να φτιάξεις το burger σου όπως ακριβώς το θέλεις. Το μενού του μαγαζιού προσφέρει και άλλες επιλογές όπως chicken wings, goujons, hot dogs και πατάτες με τα toppings της αρεσκείας σου.

>> (23725545) Αρχ. Μακαρίου Γ' 45, Λιμανάκι Αγίας Νάπας, 5330. Δ-Κ 12.30- 00.30.
Facebook: burgerbox
Instagram: burgerbox.cy
Tik Tok: burgerbox.streetfood
Email: burgerbox.streetfood@gmail.com

IMG_2131.jpeg

Burger Heroes
Σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του Στροβόλου, στη γωνία Ιωσήφ & Δημοκρατίας 69, θα βρεις ένα πολύ δημοφιλές food truck της Λευκωσίας, εμπνευσμένο από τους ήρωες της Marvel. Ταυτόχρονα, όμως, μπορείς να το συναντήσεις και στο χωριό Αρεδιού της επ. Λευκωσίας. Πίσω από αυτό το food truck-φαινόμενο της πρωτεύουσας βρίσκονται οι Αντώνης Κολαΐτης, Στέφανος Ευσταθίου και Αντρέας Ιωάννου, οι οποίοι σε προσκαλούν να δοκιμάσεις τα "ηρωικά" burger τους! Πρόσφατα, οι "Ήρωες" μας άνοιξαν το πρώτο του φυσικό κατάστημα στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 43. Εκεί, θα σε σερβίρουν τα λαχταριστά τους burger τα οποία μπορείς να απολαύσεις στον χώρο τους είτε να πάρεις take away αλλά και delivery μέσω Foody και Wolt. Οι Burger Heroes όμως έχουν κι άλλα ευχάριστα νέα για τους φίλους τους αφού σύντομα μέσα στον Οκτώβριο θα μεταφερθούν από το food truck του Στροβόλου σε φυσικό κατάστημα που θα βρίσκεται στη λεωφόρο Τσερίου στη Λευκωσία.

4B7B10DD-9276-45CF-851A-FB0248F6B58A.jpeg

Τι θα φας: Στο μενού τους φιγουράρουν 6 λαχταριστά burger. Το Αnt Man (με τυρί cheddar), το Captain America Burger (με american sauce, τυρί, μπέικον), το τεράστιο Hulk (τριπλό burger, με αβγό, μπέικον και hulk sauce με μαρμελάδα ντομάτας), το Iron (με τυρί, spicy sauce και καραμελωμένα κρεμμύδια), το Thor (chicken burger, με thor - honey mustard sauce, spice sauce, τυρί), και η vegeterian επιλογή τους,  το Black Widow (με τυρί, widow sauce από αβοκάντο). Σε όλα τα burgers μπαίνει επίσης ντομάτα, iceberg και πίκλες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να τα απολαύσεις μόνα τους ή ως meal με πατάτες. Επιπλέον στο μενού τουυς υπάρχουν και τα Spider Poppers, με επιλογές από wings, nuggets κ.ά., με τις σος τους (όπως spice sauce, honey mustard, sweet and sour και smoke bbq). Εμείς προτείνουμε να κάνεις άμεσα στάση! 
>> (96912004) γωνία Ιωσήφ & Δημοκρατίας 69, Στρόβολος, Λευκωσία. Μόνο για Dine-in / Take away.
>> (96906050) Αρεδιού, επ. Λευκωσίας.
>> (96900055) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 43, 6016, Λάρνακα. Δ-Κ 19.00-22.30. Από τον Οκτώβριο θα ανοίγει και μεσημέρι.
Facebook: Burger Heroes
Instagram: burgerheroes_foodtruck

find.width-800.jpg

Finders Bar & Grill 
Πρόκειται για ένα πολύ ζωντανό στέκι της Έγκωμης, με φανατικό κοινό που μας έφερε μία άλλη επιλογή τόσο στον τομέα τόσο της pub όσο και του καλού, ζουμερού μπέργκερ στη Λευκωσία. Ένα cozy στέκι, με πολλά αμερικανικά στοιχεία, εκπληκτικά αντικείμενα, φανταστικά διακοσμητικά, αντίκες και props που κλέβουν τις εντυπώσεις. Εδώ θα βρεις χαλαρή, ρετρό ατμόσφαιρα, παρείστικη διάθεση όπου θα απολαύσεις με την παρέα σου παγωμένες μπίρες αλλά και νόστιμα μπέργερ, ίσως, από τα πιο νόστιμα της πόλης. Θα το βρεις στην καρδιά της Έγκωμης και πιο συγκεκριμένα στην πολυσύχναστη λεωφόρο της 28ης Οκτωβρίου. Αν ψάχνεις ένα ιδιαίτερο χώρο για έξοδο είτε με το ταίρι σου, την παρέα ή για άλλο σκοπό το Finders προσφέρεται για όλες τις περιστάσεις. Αναμφίβολα, εδώ θα βιώσεις την αμερικανική pub σε όλο της το μεγαλείο και θα το ευχαριστηθείς.

IMGL0741.JPG

Τι θα φας: Το μόνο σίγουρο είναι πως εδώ θα φας πολύ καλά! Πέραν του φαγητού θα απολαύσεις πολύ καλή μπίρα την οποία θα βρεις σε μεγάλη ποικιλία και ετικέτες. Το μενού του μαγαζιού περιλαμβάνει μία χρυσή εξάδα από διαφορετικά burgers που δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις. Αρχικά, έχεις την επιλογή να φτιάξεις το δικό σου burger με 100% μοσχαρίσιο κρέας εξαιρετικής ποιότητας με τα υλικά της αρεσκείας σου. Ακολούθως, θα βρεις το κλασικό Dalton House Burger αλλά και το διαχρονικό Cheese Burger με τυρί τσένταρ και φρεσκοαλεσμένο κιμά καθημερινά για όλα τα μπιφτέκια που σερβίρονται καθημερινά. Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή του New York Burger με καπνιστό μπέικον, ντομάτα και καραμελωμένα κρεμμύδια. Επίσης, θα βρεις το Finders 53 Special Edition με καπνιστό μπέικον, τηγανητό αβγό, σπιτικό λιωμένο τυρί τσένταρ, ντομάτα, καραμελωμένα κρεμμύδια, και τη δική τους μοναδική σος από μπίρα Guinness αλλά και το Cowboy Burger με σπιτικό λιωμένο τυρί τσένταρ, ντομάτα, αγγουράκι τουρσί, ροδέλες κρεμμυδιού και homemade σάλτσα από μαγιονέζα και μπάρμπεκιου. Σημείωσε ομως και το νέο Mexican Burger με σπιτικό μπιφτέκι, καραμελωμένα κρεμμύδια, γουακαμόλε και τσάτνεϊ ντομάτας, τυρί τσέντας, μεξικανικά τσιπς, και τη μοναδική σπιτική σος από τσίλι και μαγιονέζα. Μάθε επίσης πώς σύντομα το Finders ετοιμάζει ένα καινούργιο burger που θα γλείφεις τα δάκτυλά σου.

Συνδύασε με την επιλογή σου μια ετικέτα μπίρας από τις 16 διαφορετικές μπύρες σε draught, μία μεγάλη ποικιλία διαφορετικές επιλογές σε μπουκάλια και θα έχεις μια εμπειρία που μπορείς άνετα να κάνεις καθημερινή συνήθεια –και σε αυτό θα συμφωνήσουν ακόμα και οι πιο απαιτητικοί foodies.
>> (99750700) 28ης Οκτωβρίου 13, Μακεδονίτισσα, Έγκωμη, Λευκωσία. Δ-Κ 16.00-01.00.
Facebook: findersbar
Instagram: findersbarandgrill

triple bacon smash.jpg

Malthouse Beer & Food 
Ένας κατάλογος με μπέργκερ που όλο και μεγαλώνει κάθε χρόνο με προσθέσεις απίστευτων συνταγών αλλά και με θρυλικά Limited Time Dishes που εκτός από viral γίνονται εθιστικά και καταλήγουν τελικά στο μένου. Δεν είναι καθόλου εύκολο να διαλέξεις ανάμεσα από τα 17 μπέργκερ του αφού το κάθε ένα έχει τους δικούς του λόγους που το κάνουν να αξίζει να το δοκιμάσεις. Γι' αυτό κι εμείς σήμερα θα παρουσιάσουμε μόνο τα πιο δημοφιλή και περιζήτητα από αυτά όπως κατέληξαν να είναι στην πάροδο του χρόνου. Η αλήθεια είναι ότι οι νέες προσθήκες έχουν κλέψει την παράσταση τα τελευταία 2 χρόνια με τα smash burgers τους να έχουν αποκτήσει φανατικούς οπαδούς σε Λευκωσία και Λεμεσό ώστε να στέλνουν με φίλους και γνωστούς μπεργκερ για όσους δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι να έρθουν Πρωταρά για να τα γευτούν ξανά.

the triple beast.jpg


Τι να φας:
Προαναφέραμε πως οι φίλοι του Malthouse Beer & Food τα τελευταία χρόνια τρέφουν ιδιαίτερη αδυναμία στα smash burgers.

SMASH BURGERS
1.
The Classic Smash
2.
Double Truffle
3. Bacon Τriple Smash

Κλασικά και αγαπημένα
1. BOO BOO burger
Αν αγαπάς τις κρεμώδεις, τυρένιες σάλτσες και τα μανιτάρια, τότε αυτό θα γίνει και το δικό σου αγαπημένο μπέργκερ. Η τσαχπινιά είναι στην πολύ ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα που ενώ δεν την βλέπεις δίνει απίστευτη γεύση στην ήδη πεντανόστιμη αυτή συνταγή.

  1. Mac Cheese Burger
    Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στους λόγους που αυτό το μπέργκερ έχει ξεχωρίσει. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι ακόμα και όσοι δεν είναι φίλοι του μακαρονιού όταν το δοκίμασαν σε συνδυασμό με το μπέργκερ το λάτρεψαν.
  2. The Triple Beast
    Αφιερωμένο σε όλους όσους μπορούν να ταυτιστούν με την εμμονή για ποιοτικά αλλά και υπερβολικά στην δομή τους μπεργκερ. Τρία μπιφτέκια των 230γρ το καθένα, μπόλικο τυρί, μπέικον, κόκκινο κρεμμύδι, ντομάτα, μαρούλι, τουρσί και φυσικά κοκτέιλ σως για να γλιστράει.
  3. Φτιάξε το μπέργκερ σου όπως το θές. Μπορείς να συνδυάσεις διαφορετικά είδη μπιφτεκιού ακόμα και κρεάτων (κοτόπουλο, χοιρινό, βοδινό) και σε αυτό να προσθέσεις όποιο topping, συστατικό και σάλτσα τραβάει η όρεξή σου. Δεν υπάρχουν υπερβολές αλλά ούτε και άσχημοι συνδυασμοί όταν μιλάμε για μπέρκερ παρά μόνο φαντασία και απόλαυση. Το Malthouse αποτελεί σήμερα αναμφίβολα ένα αγαπημένο και διαχρονικό στέκι, που προσφέρει από τα καλύτερα burgers στην Κύπρο και σίγουρα αν δεν το έχεις κάνει, πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις.

>> Malthouse Beer n Food (23831054) Πρωταρά 16, Παραλίμνι 5296.
Website: https://malthousebnf.com/
Facebook: MalthouseBnF
Instagram: malthousebnf

64.jpg

Stavris Kitchen 
Μία πενταετία σχεδόν μετά την επιτυχημένη παρουσία του στο δημοφιλές παιχνίδι μαγειρικής "Master Chef" όπου βρέθηκε στη δεύτερη θέση ο Σταυρής Γεωργίου κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο του όνειρο: να ανοίξει το δικό του εστιατόριο και να βάλει τη δική του σφραγίδα. Με το τέλος του παιχνιδιού ο Σταυρής κέρδισε την αγάπη και τον θαυμασμό του κόσμου. Δεν άφησε τίποτα στην τύχη και στρώθηκε αμέσως στη δουλειά δημιουργώντας τη δική του ομάδα, κανάλι μαγειρικής στο YouTube, τηλεοπτική εκπομπή σε μεγάλο κυπριακό κανάλι, ασχολήθηκε με το consulting μέχρι που το Stavris Kitchen άνοιξε επίσημα τις πόρτες του πριν από σχεδόν ένα χρόνο. Το Stavris Kitchen, όπως λέει και ο ίδιος είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό μπεργκεράδικο. Αποτελεί μία σύγχρονη, ανοικτή κουζίνα που σερβίρει comfort street food και ανάμεσά τους τα υπέροχά του burgers. Το μαγαζί βρίσκεται σε συνοικιακή περιοχή της Λάρνακας και συγκεκριμένα στην οδό Καλύμνου 6Β. Ο χώρος μοντέρνος, λιτά διακοσμημένος, με λιγοστά τραπεζάκια μέσα και έξω και λειτουργεί με το σύστημα του self-service.

95.jpg


Τι θα φας:
Όσον αφορά το μενού, ο Σταυρής έχει φτιάξει δημιουργικά comfort food πιάτα, καθαρές γεύσεις με ποιοτικά υλικά. Το μαγαζί δεν σερβίρει μόνο μπέργκερ αλλά μία γκάμα πιάτων που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις. Το μενού διαθέτει τρία signature burgers που ο Σταυρής δημιούργησε με όλο του το μεράκι εκφράζοντας έτσι και τη δική του αγάπη για τα burgers. To πρώτο που πρέπει να δοκιμάσεις είναι ένα βοδινό Black Angus μπιφτέκι 250γρ το οποίο σερβίρεται με τυρί, μαρούλι, μαρμελάδα μπέικον, σάλτσα μπέργκερ, πίκλες αγγούρι, τραγανό κρεμμύδι σε ψωμάκι brioche. Ακολουθεί το burger με 230γρ. τηγανητό κοτόπουλo μαριναρισμένο σε ξινόγαλο, τυρί, μαρούλι, πίκλες και πικάντικη μαγιονέζα. Τέλος, το τρίτο burger του μενού είναι ένα φαλάφελ μπέργκερ, με χούμους, τραγανό κρεμμύδι, μαρούλι και πίκλες αγγούρι. Πέραν των burgers που είναι το bestseller του μαγαζιού–και όχι άδικα– στο Stavris Kitchen θα βρεις πολλά περισσότερα. Το μενού χωρίζεται σε κατηγορίες όπως είναι η to-share όπου θα βρεις επιλογές όπως fried chicken tenders, ένα απίθανο mac & cheese, falafel fries και signature fries με αργοψημένο brisket, πικάντικο BBQ σος, τουρσί και τραγανό κρεμμύδι. Έπειτα, υπάρχει η κατηγορία Sandwich By Hand με ένα Club Sandwich αλλά και ένα ιδιαίτερο σάντουιτς με slow cooked brisket, σαλάτα coleslaw, σε φρέσκο ψωμί μπαγκέτα με τυρί και σος τρούφας. Συνεχίζοντας το μενού, στην κατηγορία Comfort θα βρεις μπολάκια (prawn poke bowl, beef stroganoff, charcoal chicken thigh με αρωματικό κους-κους και μπολάκι με σολομό) από τα οποία μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ρύζι, κους-κους ή κινόα γι' αυτούς που θέλουν να αλλάξουν τη βάση ή να κάνουν πιο υγιεινό το μπολ τους. Αν αγαπάς το steak, πας στην κατηγορία Our Taste, με το flank steak και τις ψητές γλυκοπατάτες, την μπριζόλα και το brisket παστράμι.
>> (24255592) Καλύμνου 6Β, Λάρνακα. Δ-Σ 12.00-22.30.
Facebook: Stavris Kitchen
Instagram: stavriskitchen
Website: ΕΔΩ

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close